logo online werkrooster personeelsplanning
Digitale werkbon
Ideaal voor het aftekenen van de prestaties van je personeel op locatie.

Digitaal ondertekenen

Werkbonnen en werkopdrachten aftekenen kan gewoon via je mobile of tablet. De werkbon kan rechtstreeks bekeken worden in het programma, je moet dus niets downloaden en zo blijven je klant gegevens veilig op de server.

mobile

Drag & drop

Bij het opmaken van je planning kan je simpelweg via drag&drop een werkbon toevoegen aan een werktijd. Ook de werktijd linken aan een klant of event, gaat met één enkele klik.  

Direct betalen

Direct laten betalen.

Door onze integratie met Sumup, kan uw klant direct met zijn kaart betalen. Sumup heeft al draagbare betaaltoestellen vanaf €60 en via onlinewerkrooster krijgt u een extra gunstig tarief!

locatie

Loggen van locatie

Je personeel kan aangeven wanneer ze vertrekken naar de klant, aankomen en weer vertrekken. Hierbij wordt telkens de GPS locatie van het toestel bewaard. Tevens kan je steeds de locatie van je personeel op de baan opvragen.

On Steroids
werk aftekenen

Aftekenen van werk

Registreer de werkzaamheden van je personeelsleden en laat deze direct aftekenen, zo is er nooit meer discussie over de acties die uitgevoerd zijn.

uren aftekenen

Aftekenen van uren

Krijg een overzicht van de gewerkte tijden voor je klant en laat deze aftekenen op het einde van de werkdag, zo weet hij direct er gepresteerd is.

werkbon inhoud

Bepaal de inhoud

Elke zaak heeft zijn eigen werkzaamheden. Met onlinewerkrooster kan je zelf bepalen welke gegevens je wil laten aftekenen op je werkbon

mobile

Geoptimaliseerd voor mobile

Met onlinewerkrooster kan je niet enkel via een tablet je werkbon laten aftekenen, onze werkbon module is geoptimaliseerd voor mobile zodat je perfect via je smartphone kan werken.

Hoe werkt het

Interventies inplannen
De personeels-chef plant alle techniekers in en upload via Drag & Drop de nodige werkbon met de beschrijving van het uit te voeren werk. Gewoon de bonnen in het programma slepen, geen nare upload schermen.
Planning uitsturen
De personeels-chef stuurt de geüpdate planning uit naar de techniekers die ingepland werden.
Nieuwe interventie ontvangen
De techniekers krijgen een melding via email/sms dat er nieuwe werktijden toegewezen zijn en bekijkt zijn nieuwe planning in onlinewerkrooster.
Op weg naar klant
De technieker bekijkt de details van de nieuwe werktijd en gaat naar de klant.
Interventie uitvoeren
Eens bij de klant bekijkt de technieker de details van de werkbon en voert de werkopdracht uit.
Details interventie ingeven
Eens klaar, vult de technieker alle nodige info in via onlinewerkrooster: tijd van aankomst & vertrek, opmerkingen, SN, ...
Werkbon aftekenen
De klant tekent de werkbon af in het systeem en de aftekende bon wordt als PDF direct doorgestuurd naar de klant en naar de administatie dienst.
Direct betalen
Via onze integratie met Sumup kan je de klant direct laten met zijn betaalkaart
 
Ervaar het gemak en de bespaarde tijd, start nu 30 dagen gratis !
Awesome u heeft zich succesvol ingeschreven voor uw gratis demo periode!
U ontvangt zo dadelijk een email met verdere instructies op .
Door op de 'start met plannen' knop te klikken stemt u in met onze algemene gebruiksvoorwaarden.
Werkbon features
Handtekenen via je toestel
Werkbonnen en werkopdrachten aftekenen kan gewoon via je mobile of tablet. De werkbon kan rechtstreeks bekeken worden in het programma, je moet dus niets downloaden en zo blijven je klant gegevens veilig op de server. Crutiaal wanneer een tablet of telefoon gestolen zou worden.
Werkbon aftekenen
Drag & Drop planning
Bij het opmaken van je planning kan je simpelweg via drag&drop een werkbon toevoegen aan een werktijd. Ook de werktijd linken aan een klant, gaat met één enkele klik. Het is echter niet verplicht om een bestand toe te voegen, je kan ook enkel je personeel laten aangeven welk werk ze geleverd hebben, en dit laten afleveren.
Drag & Drop planning
Track & Trace
Via onlinewerkrooster kan je personeel inklokken bij aankomst bij de klant en uitklokken bij het aftekenen van de bon. Bij het inklokken wordt de GPS locatie van het toestel opgehaald zodat er nooit meer discussie kan zijn. Tevens kan je in het systeem steeds de locatie van je personeel op de baan opvragen. (in ontwikkeling).
Track & Trace
Overzichtelijke geschiedenis
In het overzicht van de werkbonnen kan je altijd terug gaan kijken wie wanneer welke werkopdracht heeft uitgevoerd. Je kan ook snel zien wat de geschiedenis per klant.
Bon overzicht
Versnel je betalingen
Via onze integratie met sumup kan je je klanten direct laten betalen na de interventie. Dit zonder maandelijkse kosten, een Card Terminal heb je al voor €79! Bovendien geniet je van de extra korting van onlinewerkrooster.
weekrooster
Sync met je eigen agenda
Synchroniseer je onlinewerkrooster werktijden met je eigen google, ical of outlook kalender. Zo kan het personeel steeds ook wanneer ze offline zijn, hun werkopdracht bekijken.
ical
Communiceer met je team
Werknemers houden niet meer van traditionele communicatie, daarom hebben wij ons eigen interne sociaal netwerk gebouwd, waar enkel jouw team toegang tot heeft. Er kan gepost worden naar al het personeel of enkel binnen je eigen teams. Er is ook de mogelijkheid om files te delen en om een poll te starten, op deze manier wordt traditionele communicatie vervangen door collaboratie.
Werkbon