logo online werkroosterhoreca personeelsplanning
Verlofregistratie
Beheer al je verlof op 1 centrale plaats.
vakantiebeheer

Verlof saldo beheer

Het vast personeel krijgt hun verlofdagen toegewezen. Er kunnen nooit meer verlofdagen opgenomen worden dan toegekend zijn. Ook het personeel kan altijd nakijken wat hun verlofsaldo is.

overuren beheer

Overuren beheer

Na de gepresteerde uren wordt, indien actief, de planning geverifieerd met de effectief gewerkte tijden en worden eventuele aanpassingen doorgevoerd. Na deze verificatie wordt het overuur saldo berekend 

verlofoverzicht

Verlof overzicht

Krijg in 1 scherm een overzicht van alle aangevraagde, goed- en afgekeurde verlofaanvragen per maand.

verlof geven

Aanvragen of geven

Het personeel vraag hun verlof aan en de chef kan het goed- of afkeuren. Uiteraard kan de chef ook zelf verlof ingeven voor zijn personeel.

On Steroids
feestdagen

Feestdagen

Verlof geven op een feestdag of deze feestdag op een latere dag laten terug nemen, geen probleem voor onlinewerkrooster. Werken op feestdagen aan 150% of 200%? Ook hiermee kan het systeem rekening houden.

werken in shiften

Werken @ 150%

Werken je mensen in het weekend aand 150% of 200%? Via onlinewerkrooster kan je gemakkelijk extra werk compensaties ingeven.

integratie met planning

Geïntegreerd met de planning

Uiteraard is het verlof gekoppeld aan de planning. Zo geven wij direct aan bij het opmaken van de planning wie die dag niet beschikbaar is.

ziekte

Ziekte

Via ons ziekteoverzicht zie je snel wie wanneer ziek is, of ziek geweest is. Er is ook een optie op terug te gaan in het verleden en te filteren op personeel.

Hoe werkt het

Verlof aanvragen
Laat je personeel verlof aanvragen of geef zelf verlof of ziekte in. Dit kan 24/7 met elk toestel.
Controle verlof saldo
Het systeem controleert of het personeelslid nog voldoende verlof heeft.
Verlof goed- of afkeuren
Indien het personeel verlof heeft aangevraagd, moet de chef dit nog goed- of afkeuren.
Overuren bijhouden
Bij het afsluiten van de werkweek worden automatisch de overuren berekend en worden deze toegevoegd aan het overuren saldo van het personeel.
 
Ervaar het gemak en de bespaarde tijd, start nu 30 dagen gratis !
Awesome u heeft zich succesvol ingeschreven voor uw gratis demo periode!
U ontvangt zo dadelijk een email met verdere instructies op .
Door op de 'start met plannen' knop te klikken stemt u in met onze algemene gebruiksvoorwaarden.
Verlofregistratie features
Handig verlof overzicht
Krijg in 1 klik een overzicht van het verlof en de verlof-aanvragen van je werknemers. Verlof goedkeuren gaat met 1 klik en je kan ook zelf verlof ingeven voor je personeel. Tevens kan je hier ook het verlofsaldo van al je personeel zien. Per personeelslid kan een jaarlijks verlofsaldo met verschillende verloftypes toegekend worden.
tikklok
Altijd beschikbaar
Met onlinewerkrooster kan het personeel op elk moment, met elke toestel hun verlof bekijken en aanvragen.
GPS locatie gecombineert met je horeca personeelsplanning
Feestdagen invoeren
Met onlinewerkrooster zet je snel feestdagen in het systeem. Bovendien kan je aangeven of je personeel op deze feestdagen thuis mogen blijven of moeten komen werken. Indien ze moeten komen werken, kan je instellen dat ze een hoger loon krijgen, bv 150%.
Beperk
Verlof Saldo's
Eens ingevoerd houdt onlinewerkrooster steeds het verlofsaldo up to date. Wij zorgen ervoor dat mensen niet meer verlof kunnen aanvragen dan ze gekregen hebben. Ook de overuren worden automatisch bijgehouden ahv. onze tikklok.
te laat tov je horeca personeelsplanning
Werktijden valideren & overuren berekenen
Na de gepresteerde uren wordt, indien actief, de planning geverifieerd met de effectief gewerkte tijden en worden eventuele aanpassingen doorgevoerd. Na deze verificatie wordt het overuur saldo berekend kunnen de werktijden verstuurd worden naar je sociaal secretariaat of HR afdeling. Indien ingesteld, kan ook het personeel hun gewerkte uren verifiëren. Integratie met onze tikklok mogelijk.
Export sociaal secretariaat