logo online werkroosterhoreca personeelsplanning
Tikklok / Tijdregistratie z. extra hardware
Tijdregistratie zonder enige hardware, instap of setup kost.
tikklok zonder hardware

Hardware-less

Onze tikklok werkt met eender welke tablet, smartphone of pc, u hoeft geen extra dure hardware aan te schaffen noch installatie kosten te betalen

tikklok met gps

GPS tracking

Bij het in- en uitklokken wordt de locatie van het personeelslid geregistreerd. U kunt er ook voor kiezen om in- en uitklokken enkel toe te staan op door u toegewezen toestellen 

tikklok te laat

Te laat?

Werktijden geregistreerd met de tikklok, worden automatisch vergeleken met de planning. Zo zie je direct wie er te laat was, maar ook wie meer of minder gepresteerd heeft dan gepland.

export sociaal secretariaten

Export naar payroll

De geregistreerde werktijden kunnen direct geëxporteerd worden zodat ze bruikbaar zijn voor uw sociaal secretariaat of HR afdeling.

On Steroids
tikklok beheer personeel

Beheer ingeklokt personeel

Bekijk via elk toestel wie momenteel ingeklokt is, sinds wanneer ze ingeklokt zijn en hoeveel pauze ze al genomen hebben. Klopt er iets niet? Pas dan direct de gegevens aan terwijl je personeel nog ingeklokt is.

automatische dimona's

Automatisch dimona's

Maak je nooit meer zorgen over je dimona aangiftes! Uur aangiftes worden automatisch geüpdatet aan de hand van de tijdregistraties en, indien gewenst, direct verstuurd naar Dimona. Wanneer iemand begint te werken waarvoor je nog geen Dimona ingegeven hebt, wordt er automatisch een Dimona record aangemaakt.

meldingen

Automatische meldingen

Krijg automatisch een melding wanneer een personeelslid te laat is met inklokken of vergeten is uit te klokken. Zo weet je, ook al ben je niet in je zaak, of je personeel aanwezig is.

tikklok overuren

Overuren berekenen

Bij het afsluiten van de werkweek worden automatisch de overuren van het personeels berekend. Hierbij houden we rekening met feestdagen en afwezigheden van het personeel

Hoe werkt het

Inklokken
Clock-in via je PIN CODE.
Hierbij worden de GPS gegevens opgeslagen.
Uitklokken of pauze nemen
Typ je PIN opnieuw in om uit te klokken of een pauze te nemen. Voeg indien gewenst commentaar toe. Ook hier worden de GPS gegevens opgeslagen
Overzicht bekijken
Het personeelslid krijgt een overzicht van zijn gewerkte tijd.
Prestaties nakijken
Kijk de werktijden na en doe aanpassingen indien nodig (chef only).
Sync met je sociaal secretariaat
Eens de urenregistratie van je personeel volledig is, sluit je de week af en stuurt je de gewerkte tijden door naar je sociaal secretariaat.
 
Ervaar het gemak en de bespaarde tijd, start nu 30 dagen gratis !
Awesome u heeft zich succesvol ingeschreven voor uw gratis demo periode!
U ontvangt zo dadelijk een email met verdere instructies op .
Door op de 'start met plannen' knop te klikken stemt u in met onze algemene gebruiksvoorwaarden.
Tijdregistratie features
Geen extra hardware vereist
Onze tikklok werkt met eender welke tablet, smartphone of pc, u hoeft geen extra dure hardware aan te schaffen noch installatie kosten te betalen. Vergeet trouwens ook dure kaarten die verloren gaan, bij ons krijgt iedereen zijn eigen PIN code.
tikklok
Locatie tracking via GPS
Bij het in- en uitklokken wordt de locatie van het personeelslid geregistreerd. Deze GPS data kunt u bekijken in het tikklok overzicht.
GPS locatie gecombineert met je horeca personeelsplanning
Beperk de toegestane toestellen
Standaard kan je met elk toestel in- en uitklokken, maar indien gewenst kan dit ook beperkt worden zodat enkel te toestellen die jij toestaat, kunnen gebruikt worden om werktijden te registeren.
Beperk
Te laat?
Werktijden geregistreerd met de tikklok, worden automatisch vergeleken met de planning. Zo zie je direct wie er te laat was, maar ook wie meer of minder gepresteerd heeft dan gepland.
Wanneer iemand bv. 5 minuten te laat is met inklokken kan je hem via het systeem een melding sturen, wanneer hij bv. na 15 minuten nog niet ingeklokt is, kan je een melding sturen naar de chef. Op dezelfde manier kan je een melding genereren wanneer iemand vergeten uit te klokken is.
te laat tov je horeca personeelsplanning
Export voor sociaal secretariaat of HR
De geregistreerde werktijden en afwezigheden kunnen direct geëxporteerd worden zodat ze bruikbaar zijn voor uw sociaal secretariaat of HR afdeling. Daarnaast krijg je direct een overzicht van de prestaties per personeelslid voor een bepaalde periode.
Export sociaal secretariaat