logo online werkrooster
Planning, gekoppeld met uw sociaal secretariaat
Gedaan met overtypen van prestaties op het eind van de maand. Steeds accurate data.
doorgeven van verlof

Doorgeven van verlof

Het verlof van je personeel wordt beheerd in onlinewerkrooster, zo weten wij wie er beschikbaar is om voor jou te werken. Voor je vaste medewerkers moet je dit ook doorgeven aan je sociaal secretariaat

doorgeven van prestaties

Doorgeven van prestaties

Via onze tikklok krijg je de effectief gepresteerde uren binnen. Deze kunnen vergeleken worden met de planning en vervolgens doorgegeven worden aan je sociaal secretariaat 

overzicht per personeel

Overzicht per personeelslid

In ons export overzicht zie je direct hoeveel uren er per werknemer per dag gepresteerd zijn, alsook over de volledige maand. Daarnaast zie je meteen hoeveel uren er in totaal gepresteerd zijn voor jou zaak

controleren van prestaties

Controle met tijdsregistraties

Bij het doorgeven van de prestaties kijken wij of je tijden overeenkomen met wat wij geregisteerd hebben in de tikklok en de planning, zo kan je snel controleren of je geen fouten gemaakt hebt.

Hoe werkt het

Verlof aanvragen
Het personeel vraag gedurende de maand hun verlofdagen aan. Hierbij kiezen zij het correcte verloftype dat gekoppeld is aan een looncode van je sociaal secretariaat.
Planning maken
De personeels-chef maakt de planning.
Gewerkte tijden registeren
Via onze tikklok komen de effectief gepresteerde werktijden binnen.
Werktijden controleren
Op het eind van de dag of week controleer je of alle prestaties in de tikklok correct zijn.
Doorgeven aan je sociaal secretariaat
Op het eind van de maand krijg je een overzicht van de gepresteerde uren, kan je deze nog een laatste keer checken en daarna met 1 klik op de knop doorgeven aan je sociaal secretariaat
 
Ervaar het gemak en de bespaarde tijd, start nu 14 dagen gratis !
Awesome u heeft zich succesvol ingeschreven voor uw gratis demo periode!
U ontvangt zo dadelijk een email met verdere instructies op .
Door op de 'start met plannen' knop te klikken stemt u in met onze algemene gebruiksvoorwaarden.
Sociaal secretariaat export features
Accurate date via onze tikklok
Je planning komt niet altijd overeen met de effectief gepresteerde werktijden. Het maken van overuren is niet weg te denken in een aantal sectoren in ons land. Via onze tikklok krijg je de effectief gepresteerde uren door. Deze kan je achteraf gaan controleren en indien nodig gaan aanpassen. Door dat je reeds over deze accurate data beschikt, wordt je tijden doorgeven op het eind van de maand zeer eenvoudig en snel.
tijdsregistratie via tikklok
Verlof en overuren beheer
Met Onlinewerkrooster kan je het verlof en overuren, die berekend worden op het aantal werkuren per week van je personeel, simpel beheren. Je krijgt een direct een overzicht van het aantal uren die nog opgepakt moeten worden en je personeel kan nooit meer verlof nemen dat ze niet meer resterend hebben. Bij het ingaan van een nieuw jaar, update onlinewerkrooster automatisch het de verlof saldo's. Ook je personeel kan ten alle tijden checken hoeveel verlof of overuren ze nog hebben.
Gebruikers

Handig overzicht voor export

Op het eind van de maand wil je niet opnieuw alle werktijden gaan overtypen om door te geven aan je sociaal secretariaat. Via onlinewerkrooster kan je met 1 druk op de knop je werktijden en verlofdagen doorgeven. Bij het exporteren zie je direct hoeveel uren een persoon gewerkte heeft op 1 maand, daarnaast geven wij weer of de uren die je exporteerd, overeenkomen met wat in onze tikklok staat.
Wij zijn gekoppeld met de grote sociaal secretariaten in België zoals bv Acerta, SD-Worx, ADMB, Group-S, Securex,... als ook met de kleindere via hun systemen als Easypay, Prisma,.. .
export naar sociaal secretariaat