logo online werkrooster
Integraties
Haal het meeste uit je personeelsplanning door te koppelen met de partijen waar je reeds met samenwerkt.
Onlinewerkrooster integreert met je kassa systeem waarmee we de omzet uitlezen om je productiviteit te berekenen in vergelijking met je geplanden of gepresteerde werktijden.
We koppelen met je reservatie systeem en het weer zodat je direct kan zien hoeveel personeelsleden je moet inplannen.
Op het eind van de maand kijk importeer je de prestaties direct bij je sociaal secretariaat zodat zij de loonverwerking kunnen uitvoeren.
Acerta
Sociaal secretariaat
Dankzij de integratie met Acerta hoef je aan het einde van de maand jouw prestaties niet over te typen. Alle uren vanuit ons systeem kunnen rechtstreeks bij Acerta worden geimporteerd met één klik op de knop.
APICBASE*
Foodcost
Dankzij de integratie met APICBASE krijg je een totaalplaatje van de belangrijkste kosten van je horeca zaak. APICBASE stuurt ons de foodcost die we samen met de personeelskost vergelijken met je omzet.
D-Light
Kassa
Dankzij de koppeling met jouw D-light (BC-Matic) kassasysteem kan je bij ons per uur bekijken of jouw personeelsplanning rendabel. De omzet wordt live gekoppeld aan jouw personeelskost. Via onze rapportage krijg je een duidelijk overzicht van je personeelskosten percentage.
Dimona
Overheid koppeling
Dimona aangifte vergeten? Dat is dankzij Onlinwerkrooster verleden tijd. Bij ons geef je eenmalig aan voor wie je een aangifte nodig hebt. De aangiftes worden automatisch aangemaakt en bijgewerkt.
Easypay
Loonmotor
Dankzij de integratie met Easypay (EasyOnline) hoef je aan het einde van de maand jouw prestaties niet over te typen. Alle uren vanuit ons systeem kunnen rechtstreeks in EasyOnline worden geimporteerd met één klik op de knop. Dit voor alle sociaal bureau's die met Easypay werken.
Group-S
Sociaal secretariaat
Dankzij de integratie met Group-S hoef je aan het einde van de maand jouw prestaties niet over te typen. Alle uren vanuit ons systeem kunnen rechtstreeks bij Group-S worden geimporteerd met één klik op de knop.
Liantis
Sociaal secretariaat
Dankzij de integratie met Liantis hoef je aan het einde van de maand jouw prestaties niet over te typen. Alle uren vanuit ons systeem kunnen rechtstreeks bij Liantis worden geimporteerd met één klik op de knop.
Lightspeed
Kassa
Dankzij de koppeling met jouw Lightspeed kassasysteem kan je bij ons per uur bekijken of jouw personeelsplanning rendabel was. De omzet wordt live gekoppeld aan jouw personeelskost. Via onze rapportage krijg je een duidelijk overzicht van je personeelskosten percentage.
Partena
Sociaal secretariaat
Dankzij de integratie met Partena hoef je aan het einde van de maand jouw prestaties niet over te typen. Alle uren vanuit ons systeem kunnen rechtstreeks bij Partena worden geimporteerd met één klik op de knop.
R-Pos
Kassa
Dankzij de koppeling met jouw R-Pos (Kassaenco) kassasysteem kan je bij ons per uur bekijken of jouw personeelsplanning rendabel was. De omzet wordt live gekoppeld aan jouw personeelskost. Via onze rapportage krijg je een duidelijk overzicht van je personeelskosten percentage.
Resengo
Reservatie systeem
Dankzij onze koppeling met Resengo zie je telkens hoeveel tafels en couverts er geboekt zijn direct bij het opmaken van jouw personeelsplanning. Reservaties worden vergeleken met het gemiddelde voor de betreffende weekdag.
Salar
Sociaal secretariaat
Dankzij de integratie met Salar hoef je aan het einde van de maand jouw prestaties niet over te typen. Alle uren vanuit ons systeem kunnen rechtstreeks bij Salar worden geimporteerd met één klik op de knop.
SD Worx
Sociaal secretariaat
Dankzij de integratie met SD Worx hoef je aan het einde van de maand jouw prestaties niet over te typen. Alle uren vanuit ons systeem kunnen rechtstreeks bij SD Worx worden geimporteerd met één klik op de knop.
Securex
Sociaal secretariaat
Dankzij de integratie met Securex hoef je aan het einde van de maand jouw prestaties niet over te typen. Alle uren vanuit ons systeem kunnen rechtstreeks bij Securex worden geimporteerd met één klik op de knop.
Sodeco
Loonmotor
Dankzij de integratie met Sodeco (Prisma) hoef je aan het einde van de maand jouw prestaties niet over te typen. Alle uren vanuit ons systeem kunnen rechtstreeks in Prisma worden geimporteerd met één klik op de knop. Dit voor alle sociaal bureau's die met Prisma werken.
Tablebooker
Reservatie systeem
Dankzij onze koppeling met Tablebooker zie je telkens hoeveel tafels en couverts er geboekt zijn direct bij het opmaken van jouw personeelsplanning. Reservaties worden vergeleken met het gemiddelde voor de betreffende weekdag.
Trivec
Kassa
Dankzij de koppeling met jouw Trivec (voormalig ETC) kassasysteem kan je bij ons per uur bekijken of jouw personeelsplanning rendabel was. De omzet wordt live gekoppeld aan jouw personeelskost. Via onze rapportage krijg je een duidelijk overzicht van je personeelskosten percentage.
Untill*
Kassa
Dankzij de koppeling met jouw Untill kassasysteem kan je bij ons per uur bekijken of jouw personeelsplanning rendabel was. De omzet wordt live gekoppeld aan jouw personeelskost. Via onze rapportage krijg je een duidelijk overzicht van je personeelskosten percentage.
VNV horeca
Full Circle Horeca
Onlinewerkrooster wordt aangeboden door de consultants van VNV als onderdeel van hun full circle Horeca aanbieding.
Wunderground
Weer
Dankzij onze integartie met wunderground krijg je steeds een actuele weersvoorspelling bij het opmaken van je planning, dit tot 10 dagen in de toekomst. Deze data wordt ook bijgehouden voor latere rapportage.
*Integratie momenteel in ontwikkeling

Koppel de tools die je al gebruikt

Wij bij onlinewerkrooster geloven dat je zoveel mogelijk data moet koppelen om er zoveel mogelijk waarde uit te kunnen halen. Wij gaan voor zo ver mogelijke automatisatie, ipv. het manueel invoeren van data. Daarom willen we koppelen met zoveel mogelijk tools die onze klanten reeds gebruiken.
Nog niet overtuigd? Probeer het zelf uit, 30 dagen gratis.